Champions League-finalen kan flyttas från Istanbul

Champions League har ännu inte dragit igång – UEFA sägs jobba för att hitta en lösning för hur säsongen ska spelas klart.

Det har tidigare rapporterats om att UEFA ser över möjligheten att kunna spela en Fianl Four i Istanbul med semifinalerna och själva finalen i staden.

Nu rapporterar New York Times att finalen, som var tänkt att spelas idag den 30:e maj, kommer att flyttas. Enligt tidningen är det dock inte klart vart den kommer att flyttas men potentiella nya spelorter är Lissabon i Portugal och stad i Tyskland. UEFA ska ha träffat turkiska representanter för att diskutera hur de flyttar finalen från staden och att staden skulle kunna få anordna finalen en annan gång enligt NY Times.

Samtidigt rapporterar spanska COPE att anledningen till varför det sker en förflyttning av finalen är att så kommer arrangörsstaden som är Istanbul, inte att få tillbaka sina investeringar för att hålla finalmatchen.