Demiral: “Skulle inte vilja ställas mot Ronaldo”

Juventus har återupptagit sina träningar.I samband med 19:e maj och åminnelsen av Atatürk och ungdom & sporthelgen i Turkiet så medverkade Merih Demiral även på en livesändning på YouTube för ett klädmärke.

Där fick han svara på frågor och en av de handlade om vilken spelare han inte skulle viljas ställas emot:

– Det finns en spelare men som det är inga problem eftersom vi spelar i samma lag. Jag skulle inte vilja mötas mot Ronaldo.

Merih Demiral beskrivs som en mycket aggressiv spelare men väldigt lugn sidan om planen, och på det svarade den 22-årige mittbacken:

– Det är viktigt att vara ett lag här. Eftersom när jag ser att mina lagkamrater har ett mål de vill uppnå och då ökar min motivation dubbelt så mycket. För jag spelar både för mig själv och för mitt lag. Därför ger jag aldrig upp på planen och ger alltid allt jag kan för mitt lag och för mig själv. Det är därför jag uppfattas på det viset på planen.