Fler kopplas ihop med assisterande tränarrollen i Galatasaray

Efter Hasan Sas avgång som assisterande tränare för Galatasaray så har den stora snackisen varit – vem blir ny assisterande tränare?

Det råder även osäkerhet kring Ümit Davala, som är den andre assisterande tränaren i klubben. Enligt medier kommer inte heller Davala vara kvar.

Två namn som har kopplats ihop starkast med att ta över är spanjoren Albert Riera och svensken Johan Elmander – båda med ett förflutet i Galatasaray.

Det har även nämnts att Mario Jardel kan hämtas in.

Holländska RTL Nieuws skriver nu att Wesley Sneijder är redo att återvända till fotbollen och bli tränare i ett lag. Holländaren ser helst jobba inom en klubb han tidigare har representerat. Sneijder har tidigare fått bud i Holland. Van Bommel, som ersatte Philip Cocu i PSV, ville ha Sneijder som sin assisterande tränare. Dock ville Sneijder tänka på saken innan han avböjde förslaget.

I sina intervjuer har Wesley Sneijder hyllat Fatih Terim stort. Sneijder blev en legend i Galatasaray under de fem åren han spelade i klubben mellan 2013-2017. Sneijder spelade 124 ligamatcher i Süper Lig och gjorde 34 mål & 32 assists.

LÄS OCKSÅ:

De är högaktuella som nya tränare för Galatasaray

Blir det fler avgångar i Galatasaray?