Förre Fenerbahce-spelaren uppges bli sportchef i brasiliansk storklubb

Fenerbahce har haft en rad stora brasilianska spelare i sitt lag.

En av dem var Deivid de Souza som var mycket framgångsrik i klubben och inte minst i Champions League 2007/08 – med ett antal minnesvärda och fina mål när Fenerbahce gick till kvartsfinal.

Deivid vann även ligan en gång, cupen två gånger med Fenerbahce som han representerade mellan 2006-2010. Han kom till Fenerbahce från Sporting Lissabon i Portugal. Efter tiden i Turkiet fortsatte han karriären i Flamengo och Coritiba och 2013/2014 avslutade han sin karriär.

Nu uppger brasiliansk fotboll att Deivid de Souza kommer tillbaks till fotbollen och blir ny sportchef för Cruzeiro. Cruzeiro har även fått en ny president och hans första nyförvärv uppges bli Deivid som sportchef.