Franskt intresse växer för Merih Demiral

Merih Demiral är het på marknaden.

Milan fick sina bud nobbade i somras samtidigt som där är ett stort intresse från engelska lag. Merih Demiral har även kopplats ihop med spanska lag. För några veckor sedan rapporterades det att PSG är den senaste klubben att ge sig in i jakten på den turkiske mittbacken.

Nu rapporterar beIN Sports Turkiet med hänvisning till fransk media  att ännu en fransk klubb är ute efter 21-åringen. Det rör sig om storklubben Lyon som har satt Merih högst upp på sin lista. Lyon uppgest vilja förstärka sitt försvar och ska redan ha börjat kolla arbeta inför nästa säsong då årets säsong har ställts in med att PSG kröntes som mästare.

Turkiska landslagsstjärnan kommer säkerligen inte sakna alternativ i sommar om han bestämmer sig för att lämna Juventus.