Irfan Can Kahveci kopplas ihop med spansk storklubb

Irfan Can Kahveci har varit en av Istanbul Basaksehirs viktigaste spelare i flera säsonger.

Nu ryktas den turkiske mittfältaren på väg bort från klubben. Enligt spansk media så är Sevilla redo att köpa loss 24-åringen. Det är spanska Todofichajes som kommer med uppgifterna och att Sevilla ser Irfan Can som en ersättare till Ever Banega.

Enligt rapporterna så kommer Sevilla erbjuda ett bud på 12 miljoner euro som Istanbul Basaksehir förväntas acceptera.

Sevilla uppges överväga alternativen inför sommarfönstret och sportchefen Monchi ska redan nu ha börjat kolla på realistiska alternativ utifrån budgeten. Tidningen skriver även att klubbarna ska ha inlett förhandlingar.

Irfan Can Kahveci har hittills spelat 14 landslagsmatcher för Turkiet och varit given i Istanbul Basaksehir och haft en stor del i lagets framfart – inte minst i Europa League.