Jaap Stam lovordar Orkun Kökcü: “En av de bästa mittfältarna i Holland”

Den förre storspelaren Jaap Stam storhyllar Orkun Kökcü.

Jaap Stam själv en mycket framgångsrik karriär, inte minst i klubbar som AC Milan och Manchester United. 47-åringen har även varit tränare i Feyenoord och i en intervju med Goal anser han att Kökcü är en av de bästa mittfältarna i Holland:

– Orkun är en av de bästa mittfältarna i Holland. När jag tog över Feyenoord så hade han inte fått spela så mycket. Alla tyckte att han var för ung. Men jag tog ut honom i laget. Jag såg en stor potential i honom och därför litade jag på honom. Han har börjat bevisa sin potential i Holland. Jag är övertygad på att han kommer bli en av de bästa i framtiden, sade Jaap Stam till Goal.

Orkun Kökcü kopplas ihop med Arsenal och Jaap Stam säger att spelaren behöver förbereda sig för den stora flytten:

– Orkun är en stor talang. Han vill alltid bli bättre. Om han inte gör mål eller assist så är han aldrig nöjd med sig själv. Han måste förbereda sig väl eftersom Arsenal och Premier League är på en helt annan nivå om du jämför med fotbollen i Holland. Han har verkligen förmågan att ta det där steget till Premier League.