“Zlatan Ibrahimovic vill spela i Galatasaray”

Kan Zlatan Ibrahimovic hamna i Turkiet ändå?

Zlatan Ibrahimovic var med på en iftar-middag tillsammans med Hammarby-spelarna Muamer Tankovic och Abdul Khalili på en turkisk restaurang i Stockholm under helgen.

Det hela uppmärksammades i flertalet turkiska medier och som nu även rapporterar att det inte är omöjligt att  Ibrahimovic hamnar i den turkiska ligan.

Turkiska Fotomac tillsammans med andra sociala kanaler (främst kopplade till Galatasaray supportergrupper) skriver, med hänvisning till andra restaurangbesökare, att Zlatan vill spela i Galatasaray:

– Zlatan sa att han skulle vilja spela i Galatasaray, ska en besökare i restaurangen berättat för turkisk media.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har nyligen öppnat för att det finns en chans att Zlatan Ibrahimovic skriver på för Hammarby men att han i nuläget just nu inte vet vart Zlatans framtid ligger.

Zlatan själv har tidigare sagt i en intervju med D Play att framtiden är oviss:

– Jag har kontrakt med Milan, vi får se hur det avslutas där – om det avslutas. Jag vill spela fotboll så länge jag kan. Man vet aldrig vad som händer, jag vill kunna prestera och bidra med något. Jag vill inte bara spela för det jag har gjort eller för den jag är – ska man tillhöra ett lag ska man kunna leverera något. Vi får se vad som händer.

Zlatan har kopplats ihop med Galatasaray tidigare och för några år sedan sades Besiktas vara mycket angelägna om att knyta till sig den svenske anfallaren till sina färger.
Ibrahimovic har ett utgående kontrakt med AC Milan till sommaren.