Ali Koc: ”Vi kan fortfarande vinna två av tre titlar”

Fenerbahces president Ali Koc påpekade att klubben fortfarande kan vinna två titlar den här säsongen.

– Vi har en svår match mot ett svårt motstånd (Trabzonspor). Jag vet inte varför matchen spelas det här datumet. Normalt sätt så skulle vi ha spelat denna matchen efter derbyt mellan Galatasaray-Trabzonspor. De bytte på datumet för semifinalen men datumet för finalen är ännu ej bestämt. Jag tror precis som vår lagkapten (Emre Belözoglu) att vi kommer nå finalen. Vi kan fortfarande vinna två utav tre cuper (turkiska cupen & turkiska supercupen). Vi planerar redan (inför nästa säsong) och har förhandlat och även snart överens med vissa spelare samt gjort klart för vilken tränare vi tänker ha hit. Planeringen inför 2020-2021 säsongen har kommit halvvägs och transferfönstret kommer att vara öppet tills september. Det kommer dyka upp nya möjligheter med tanke på pandemin. Imorgon(idag) tror jag att vi kommer vinna (semifinalen mot Trabzonspor), sade Ali Koc till FBTV.