Barcelona-talang placeras i Fenerbahce

Fenerbahce letar förstärkning till försvaret och en ersättare till Mauricio Isla.

Det har länge ryktats om en comeback för Gökhan Gönül från Besiktas men den turkiske högerbacken ser ut att bli kvar i sin nuvarande klubb enligt rapporter.

Nu rapporteras det att Fenerbahce ska inställt ha ställt in siktet på en talangspelare från Barcelona. Spelaren det handlar om är 21-årige Moussa Wague. Högerbacken representerar även Senegals landslag och gjorde en La Liga-match för klubben den här säsongen innan han lånades ut till franska Nice där det blev fem ligamatcher. Franska ligan avslutades i förtid på grund av coronaviruset och spelaren förväntas nu återvända till Barcelona.

Både spansk och fransk media rapporterar att spelaren ska vara högaktuell för Fenerbahce som kan bli nästa klubb för högerbacken. Enligt rapporterna så vill Barcelona ut spelaren på nytt då denne inte har en plats i truppen inför kommande säsong.