Bjelica med nytt uttalande gällande Fenerbahce

Den kroatiske tränare Nenad Bjelica har kopplats ihop starkt med att ta över Fenerbahce.

Igår bekräftade Fenerbahce att de har kommit överens med Tahir Karapinar som tränare till slutet av den här säsongen och att han sedan blir akademi-koordinator. Nenad Bjelica sägs fortfarande vara en stor kandidat till tränarjobbet inför nästa säsongen och den förre Dinamo Zagreb-tränaren har fått frågan om Fenerbahce i en kroatisk press efter att klubben hade presenterat en ny tränare:

– Den senaste månaden har det skrivits mycket saker. Jag vet inte vad som är sant och vad som är falskt. Det har inte hänt något nytt i över en månad. Vårt senaste möte var förra månaden. Just nu har vi inte kommit överens om något. Jag har även fått erbjudanden av andra lag men jag vet inte vad det blir. Fenerbahce är inte den enda klubben som är intresserad av mig. Jag kan inte säga vilka andra klubbar som är intresserade av mig. Jag vill träna ett lag som har en arena som är fullsatt, fantastiska fotbollsatmosfärer i en av Europas fem största ligor. Fenerbahce spelar inte i nån av dessa fem stora ligor men det är en fantastiskt klubb. Det skulle vara en stor utmaning för mig även om de inte är i en av Europas stora ligor, för Fenerbahce är som sagt en fantastisk klubb, sade Nenad Bjelica.

LÄS OCKSÅ:

Tränarjobbet i Fenerbahce: Tre tränare är högaktuella

Bjelica: “Förhandlar fortfarande med Fenerbahce”

Officiellt: Tahir Karapinar till Fenerbahce