Caglar Söyüncü: “Jag representerar mitt land i Premier League”

I en intervju med Leicester Citys officiella hemsida berättar Caglar Söyüncü att han är stolt för att kunna representera Turkiet i engelska Premier League.

– Jag representerar mitt land i Premier League. Det här gör mig väldigt lycklig. Det finns många turkiska supportrar som hejar på Leicester City och jag tycker att klubben förtjänar det. Jag hoppas supporten och stödet ökar från de turkiska fansen. Vi spelar mycket bra fotboll det här året och jag tror vi är underhållande att titta på så jag hoppas det fortsätter.

Reportaget är inför mötet mot Everton, där Cenk Tosun spelar men just nu är skadad, och Caglar säger att ingen match i Premier League är enkel: 

– Det finns inga lätta matcher i Premier League. Vi vet att vi kan spela bra för vi har ett lag som är erfaren, ungt och talangfullt.

Caglar hyllar även sin tränare Brendan Rodgers: 
– Han har haft en positiv inverkan sedan dag ett. Framförallt har han betytt mycket för de unga spelarna. Vi pratar hela tiden och han hjälper mig väldigt mycket. Han har en mycket fin karriär och jag kan fråga honom om precis allt.
24-årige Caglar har bara missat en av 31 ligamatcher för Leicester City den här säsongen och har gjort sig förtjänt av sitt rykte som en av de mest talangfulla och fruktade försvararna i ligan skriver klubben på sin hemsida.
Caglar Söyüncü  hyllar även fansen och det stora stödet och supporten som både han och laget får:
– Det gör mig väldigt glad som spelare. Jag tror inte deras kärlek och support är enbart riktad mot mig utan även alla andra lagkamrater känner av det. Jag gillar verkligen och uppskattar deras support. Vi gör vårt bästa för att göra dem glada och ge dem segrarna som de förtjänar men just nu spelar vi på en tom arena.Det är väldigt bisarr känsla. När du gör en tackling eller något så brukar du höra reaktioner från dem på arenan men nu är dem inte där och det är konstigt utan dem.