Caner Erkin lämnar Besiktas enligt agenten

Besiktas och Caner Erkin går skilda vägar, detta enligt spelarens agent Batur Altıparmak.

I ett uttalande säger agenten följande till Radyospor:

– Det skrivs något om Caner varje dag. Just nu har vi varken kommit överens med Galatasaray eller Fenerbahce. Vi har inte pratat med någon annan klubb. Jag har träffat Besiktas. Caner har kontrakt till slutet av säsongen. Jag kan tydligt bekräfta att Caner Erkin kommer att lämna Besiktas efter säsongen. Det finns en chans för att gå utomlands. Jag ville aldrig att han skulle lämna Inter. Han blev orättvis behandlad av sin tränare där. Caner tog lite förhastade beslut där (i Inter) men det är hans val. Vi ska sitta och prata när säsongen är över.

Caner Erkin har kopplats ihop starkt med en flytt till Fenerbahce som letar förstärkningar till försvaret.