Diagne: “Kanske återvänder till Italien en dag”

Mbaye Diagne har i en intervju med Tutto Mercato sagt att han en dag kan återvända till Italien.

Anfallaren kom till Galatasaray under förra säsongen i januarifönstret men lånades ut till Club Brügge förra sommaren. Hans lånekontrakt går ut och han återvänder nu till Galatasaray – där han har kontrakt till 2023.

Den senegalesiske anfallaren stänger inga dörrar i sommar och säger att han kommer vänta och se vad som händer.

Diagne spelade en tid under Juventus i Italien och sade att han mycket väl kan återvända till Serie A:

– Jag gillar den italienska fotbollen. Det var där min karriär började och där jag skrev på mitt första (proffs)kontrakt. Kanske får jag chansen att återvända en dag. Serie A är en svår liga men jag är redo, sade Diagne.

Om ligasegern med Club Brügge i Belgien säger Diagne:

-Vi förtjänade att bli belgiska mästare. Såklart hade vi kunnat vinna under andra omständigheter. Jag tycker att jag har haft en roll i ligasegern. Vi kunde inte fortsätta våra matcher på grund av coronaviruset men vi hade 15 poäng ner till närmsta motståndare och vi trodde hela tiden på att vi skulle bli mästare. Jag är glad över att ha blivit ligamästare med Galatasaray förra året och med Brügge det här året.