Dortmund-talangen: “Jag vill spela för Turkiets landslag”

Borussia Dortmunds talangspelare Emir Terzi öppnar upp för att han vill representera Turkiets landslag.

Emir Terzi tillhör Borussia Dortmunds U19-lag och har den här säsongen gjort 19 framträdanden i U19 Bundesliga West-ligan för U19-laget. 19-åringen har i en intervju citerat av Fotomac berättat att han drömmer om att få representera Turkiet:

– När jag spelade i U17-laget så hade jag möten med ungdomstränarna i Turkiska fotbollsförbundet men det blev inga fler diskussioner efter det. Jag har inte fått någon inbjudan sedan dess. Som varje turkisk fotbollsspelare så hade jag älskat att spela för U21-landslaget och även A-landslaget, jag kommer att vara redo när jag får chansen.

Emir Terzi har de senaste sex åren tillhört Borussia Dortmunds akademi. Högerbacken har även spelat i UEFA Youth League och ställts mot lag som AC Milan och Barcelona