Edin Visca fick rött kort för första gången

Den bosniske mittfältaren i Istanbul Basaksehir, Edin Visca, fick sitt första röda kort i karriären någonsin under söndagen.

Matchen mellan Istanbul Basaksehir – Galatasaray slutade 1-1, en match där både kan ses som förlorare. Detta eftersom Basaksehir som var hemmalag kunde ryckta till en fyrapoängsledning i ligan med fem matcher kvar och vid en seger för Galatasaray, hade det fortfarande varit jämnt i toppen med Gala som hade närmat sig första och andraplatsen på nytt.

Där var dock en annan situation som var speciell. Edin Visca som har varit en av de viktigaste spelarna för Basaksehir i flera år, fick rött kort i matchen mot Galatasaray.

Visca fick ett gult kort i den 74:e minuten efter protester mot domaren. Elva minuter senare fick han sitt andra gula kort för en faul. Detta var Viscas första röda kort någonsin i hans professionella fotbollskarriär.