Engelsk storklubb förnyar sitt intresse i Merih Demiral

Merih Demiral är tillbaka i träning och drar fortfarande mycket intresse.

Enligt italiensk media så är den engelska storklubben Manchester United intresserad av den turkiske mittbacken igen. Klubben kontaktade Juventus förra sommaren gällande spelaren enligt Juventus sportchef Fabricio Paratici som även bekräftade ett bud från Milan.

Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba kopplas också ihop med en flytt i sommar och en av de största kandidaterna är Juventus. Italienska medierna rapporterar att United nu vill kolla över möjligheten för spelarbyten om Juventus vill värva Paul Pogba. Den engelska klubben ska vilja ha Douglas Costa och Merih Demiral i utbyte för Paul Pogba – eventuellt att de annars värva Juve-duon genom att lägga bud.

Football-Italia skriver dock att det blir svårt för United att värva både Costa och Demiral om inte Pogba går åt motsatt håll.

Vidare rapporteras det att United skulle kunna tänka sig lägga ett bud på Demiral och att Juventus ska ha krävt 55 miljoner euro.

Även engelsk media rapporterar om Uniteds intresse för Merih och skriver att United överväger att lägga ett bud som matchar Juventus krav. I vintras var även Manchester City intresserade av mittbacken som då hade problem i försvaret. Även Leicester City följer Merih Demiral och ska ha fått ett bud nobbat av Juventus.

Om United går med på Juventus önskemål gällande Demiral så hade han blivit den dyraste turkiske spelaren någonsin.

22-årige Demiral uppges vara öppen för en flytt till Premier League och har förutom engelska klubbar, även kopplats ihop starkt med en flytt till Atletico Madrid. På senare tid har det även rapporterats om PSG och Lyon i Frankrike.

LÄS OCKSÅ:

Franskt intresse växer för Merih Demiral

Ännu en toppklubb sägs vara ute efter Merih Demiral

Juventus har nobbat flera bud på Demiral – nytt försök från engelsk klubb

Merih Demiral placeras i flera storklubbar