Europeiska storklubbar följer den turkiske landslagsspelaren

Den turkiske landslagsspelaren Umut Meras kan var på väg bort från Le Havre i sommar.

Enligt Hürriyet så är Porto intresserade av vänsterbacken som ersättare till Alex Telles om de säljer honom till PSG eller Chelsea. Den förre Galatasaray-spelaren Telles har ett stort intresse på marknaden från europeiska klubbar och Porto behöver sälja.

Umut Meras som har varit given i landslaget som vänsterback under Senol Günes, intresserar inte bara Porto. Även storsatsande Newcastle sägs vara intresserade av Umut och Arsenal ska ha scoutat den 24-årige vänsterbacken i landslaget, Le Havre och även redan när han tillhörde Bursaspor.

Umut Meras såldes för 1,3 miljoner euro sommaren till 2019 till Le Havre från just Bursaspor. Le Havre huserar i den franska andraligan och Umut är given startspelare.

Även Fotomac rapporterar om intresset för vänsterbacken och att samtlig tre klubbar: Porto, Newcastle & Arsenal, kommer att träffa representanter från Le Havre.