EXTRA: Så avgörs Champions League 2019/2020

UEFA håller i skrivande stund presskonferens där de meddelar hur dereas turneringar kommer att avgöras.

UEFA meddelar att de resterande åttondelsfinalerna spelas 7/8 augusti som vanligt med returmöten men kvartsfinalerna och semifinalerna spelas som enkelmatcher i Lissabon där nu även finalen kommer att spelas. Turneringen kommer därmed avslutas som en “miniturnering” och som “Final Eight”.

Finalen kommer därmed inte att spelas i Istanbul men UEFA kommer däremot att ha finalen i Istanbul nästa säsong. Champions League-finalen 2020/21 spelas därmed i Istanbul och på följande platser de kommande åren:

2021: Atatürk Olympic Stadium, Istanbul, Turkiet
2022: Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg, Ryssland
2023: Football Arena Munchen, Munchen, Tyskland
2024: Wembley Stadium, London, England

*Artikeln uppdateras löpande*