Italienska storklubbar ute efter turkisk talang

Italienska storklubbar ska ha lagt in siktet på en turkisk talangspelare i Werder Bremens U19-lag.

Spelaren i fråga är Eren Dinkci som är född och uppvuxen i Tyskland men som med sitt turkiska medborgarskap valt Turkiets U19-landslag. Den 188 centimeter långe anfallaren ska ha väckt intresset hos Inter och Juventus som båda vill ha honom till sitt lag, rapporterar turkiska Milliyet.

Eren har öst in mål och assists i Bundesligas U19-liga. På 20 matcher har anfallaren gjort 22 mål och 12 assists. Det är inte bara de italienska storklubbarna som är ute efter Eren. Även Stuttgart och Feyenoord sägs ha anfallaren på sin radar.

18-årige Eren ska även ha fått en inbjudan till Tysklands U20-landslag då landslagets tränare Manuel Baum sägs vara mycket intresserad och ska ha kallat till möte flera gånger för att Eren ska gå över till Tyskland.