Juventus förbereder sig för att värva turkisk talang

I sommar kan ännu en turkisk spelare anlända till Juventus.

Förra sommaren köptes Merih Demiral till Turin-klubben och under senvåren har det även rapporterats att Cengiz Ünder kan hamna i klubben enligt italiens media.

Däremot så rör dessa uppgifter som rapporteras nu om att Juventus har skickat ett bud till Werder Bremen gällande Eren Dinkci. Den turkiske anfallaren har den här säsongen öst in mål i reservlaget och gjort 22 mål & 12 assist på 20 matcher.

Sky Sport rapporterar att Juventus har haft ögonen länge på Eren och inte minst följt honom väldigt noga i Tysklands U19 Bundesliga-serie. Efter att ha kollat igenom och studerat vidare spelaren så ska storklubben ha tagit beslutet att värva 18-åringen.

Juventus ska enligt uppgifterna ha gjort bedömningen att de skulle vilja låna spelaren med en köpoption. Andra klubbar som ska ha visat ett seriöst intresse är Stuttgart, Feyenoord och Inter.

Tysklands U20-landslags tränare, Manuel Baum, ska vara ett stort fan av spelaren och ska ständigt ha legat på för att få över spelaren till Tysklands landslag enligt uppgifter. Eren Dinkci representerar för tillfället Turkiets U19-landslag.

LÄS OCKSÅ: 

Italienska storklubbar ute efter turkisk talang