Kaan Ayhan och Kenan Karaman åkte ur Bundesliga med Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf har åkt ur Bundesliga 2019/2020.

Laget med Kaan Ayhan och Kenan Karaman i startelvan, förlorade 3-0 mot Union Berlin där Yunus Malli blev inbytt i den 61:a minuten.

Fortuna Düsseldorf var i de senaste omgångarna på negativ kvalplats och hade fortfarande chansen att hålla sig kvar i den tyska högstaligan men i samband med förlusten mot Berlin och samtidigt som Werder Bremen vann mot FC Köln med hela 6-1, så tog Bremen kvalplatsen.

Karaman som var borta p.g.a skadad och sjukdom i fem månader var inne i en het målform under omgång 24-28 men det hjälpte inte att hålla laget kvar i ligan.

Både Kaan och Kenan är turkiska landslagsspelare och har dragit till sig intresse – inte minst Kenan Karaman. Under söndagen rapporteras det om att Fenerbahce intensifieras sitt intresse i spelaren efter att hans klubb åkt ur Bundesliga. Anfallaren har en option i sitt kontrakt som gör att han kan lämna för 2 miljoner euro.

LÄS OCKSÅ: 

Italienska klubbarna som följer Kenan Karaman

Intresse växer fram för Kenan Karaman