Karius: “Inte det sportsliga som är fel i Besiktas”

Loris Karius som spelade i Besiktas den här säsongen har lämnat klubben efter att ha haft problem med ledningen i klubben.

Nu har den tyske målvakten talat ut om flytten i en intervju med Transfermarkt:

– Jag har både positiva och negativa händelser från Besiktas. Utifrån det sportsliga så var det en bra tid i Besiktas. Jag spelade nästan samtliga matcher när jag var frisk. Däremot fanns det vissa problem med det som inte tillhörde det sportsliga. Det behövs ett förtroende och tillit mellan en klubb och en spelare. När detta inte finns så blir det svårt att trivas i klubben. Utöver detta så var supportrarna på arenan och mina lagkamraterna mycket bra och med dem har jag spenderat en bra tid med.

Om framtiden:
– Tyskland är mitt hem, jag är alltid intresserad av att spela där. England är fantastiskt men jag kan inte säga något om Italien eller Spanien för att jag aldrig har spelat där. Just nu behöver jag kanske inte heller leta efter ett nytt äventyr. Kanske kan jag söka mig mot ett mer exotiskt ställe i slutet av min karriär, just nu är jag bara 26 år och jag vill spela i de största ligorna.