Kommer Hakan Calhanoglu lämna Milan?

Rubrikerna har kommit upp på tapeten efter Calhanoglus agent har uttalat sig kring spelarens framtid.

Calhanoglus agent, Gordon Stipic, svarade på frågor om klientens framtid och sade att Hakan vill spela i Champions League:

– Hakan Calhanoglu har visat alla att han är ett riktigt proffs. Han visade sin vilja i den senaste matchen. Alla vet att hans kontrakt löper ut 2021 och att allting börjar om på nytt nu. Jag har ännu inte pratat med Milan men vi har stora mål med Hakan. Han vill spela i Champions League. Jag vet inte vad som kommer hända efter säsongen men vi kan inte förbise det faktumet att han vill spela i Champions League. Hakan är väldigt glad i Milano och att spela i en så stor klubb och att ha tröjnummer 10 gör honom stolt. Men det är uppenbart att det finns individuella ambitioner också.