Mert Hakan uppges vara klar för Fenerbahce

Turkiska TRT Spor rapporterar att Mert Hakan är klar för Fenerbahce.

Den turkiske offensive mittfältaren har imponerat en hel del och varit en av Sivasspors (som efter 28 omgångar ligger 3:a i ligan) viktigaste spelare den här säsongen.

Mert Hakan Yandas har den här säsongen gjort sex mål och tre assist på 26 ligamatcher. Totalt har det blivit 10 mål och 4 assist på 31 matcher med turkiska cupen inräknat.

Nu rapporterar TRT Spor att spelaren har kommit överens med Fenerbahce. 25-årige Mert Hakan har kopplats ihop med en flytt under hela våren och det har även rapporterats en hel del om Galatasarays intresse i spelaren och enligt TRT Spor så stod det mellan de två ärkerivalerna om vem som skulle komma överens med spelaren.

Enligt uppgifter så kommer Mert Hakan få 10 miljoner turkiska lira i Sign-on bonus samt en årslön på 12 miljoner turkiska lira. Mert Hakan ska ha accepterat förslaget men ännu inte signerat något avtal. Avtalet sägs signeras under efter den här säsongen.