Orkun Kökcü: “Jag är glad för att jag valde Turkiets landslag”

Den turkiske supertalangen har i en intervju med TRT Spor berättat om vilket lag han håller på i Turkiet:

– Alla vet att vi som familj hejar på Besiktas. Jag skulle självklart vilja spela i Besiktas i framtiden. Jag är professionell, det skulle även kunna bli Galatasaray men det skulle vara bättre om det blev Besiktas. Gällande min transfersituation så är det min agent och min familj som tar hand om det. Vad framtiden har att erbjuda kommer vi alla att få se. Mitt jobb är att spela fotboll, sade Orkun Kökcü.

På valet mellan Hollands och Turkiets landslag svarade Orkun Kökcü följande:
– Där var några namn som gjorde det lite svårt för mig och pressade för att stanna kvar i Hollands landslag men jag valde det som kändes rätt för mig. Jag är Turk och är mycket glad över att jag valde Turkiet, sade den unge mittfältaren.
Orkun svarade även på frågan om han hade fått något stöd från Turkiet i den här processen varpå han svarade att han inte hade fått det & att han inte behövde stöd för att välja Turkiets landslag.