Orkun Kökcü: “Tänker inte förhasta fram ett beslut”

Orkun Kökcü är stekhet på marknaden – flera klubbar är intresserade.

Feyenoord har bekräftat flera storklubbars intresse i mittfältaren och enligt de senaste uppgifterna så är Arsenal storfavoriter att landa den turkiske 19-åringen.

Orkun Kökcü håller själv en låg ton:

– Jag kommer flytta när tiden är inne. Jag känner mig mycket bra. Vi får se vad som händer i framtiden. Just nu är fokus på att vara så bra som möjligt inför nästa säsong. Jag ska vara redo och spela min bästa fotboll när ligorna drar igång igen. Just nu tänker jag bara på Feyenoord. Jag har kontrakt till 2023. Jag ska inte förhasta något beslut för min framtid.

På frågan om han har fått ett bud från Arsenal och Sevilla svarade Orkun följande:

– Jag lägger verkligen inte ner någon tid på det här. Jag är helt ärlig när jag säger det här. Min pappa och min agent är de som tar hand om dessa transferfrågor. Jag har isolerat mig själv från detta. Det är bättre för mig. Jag är bara fotbollsspelare, inte agent.

LÄS OCKSÅ:

Arsenal ser ut att vinna dragkampen om Orkun Kökcü