Proffskollen: Hakan Calhanoglu & AC Milan utslagna ur italienska cupen

Hakan Calhanoglu och hans AC Milan är utslagna ur den italienska cupen. Milan åkte ut i semifinalerna mot Juventus igår kväll efter att spelat 0-0 på bortaplan. Det första mötet i Milano slutet 1-1 och Juve därmed vidare på antalet mål gjorda på bortaplan.

Det blev en stor uppförsbacke för Milan som hamnade på tio man efter bara 17 minuter då kroaten Ante Rebic visades ut med ett direkt rött kort. Minuten dess innan hade Cristiano Ronaldo missat straff för hemmalaget.

Den turkiske landslagsspelaren Hakan Calhanoglu spelade hela matchen för AC Milan.

Merih Demiral var ej med i truppen för Juventus och tränar fortfarande för att återhämta sig 100% Det återstår att se om den turkiske mittbacken hinner blir spelklar och eventuellt ta plats i truppen till finalen som spelas den 17:e juni i Rom, Italien.

I den andra semifinalen så möts Napoli och Inter ikväll.