Proffskollen: Inför omgång 29 i Serie A

Omgång 29 drar igång i Serie A och där finns flertalet turkiska spelare som kan vara involverade.

Juventus går in för att vinna sin femte raka match sedan återstarten av ligan och  möter Genoa på bortaplan. Dybala är i storform och även Merih Demiral är nära comeback. Spelaren har börjat intensifiera träningarna och det finns en möjlighet att mittbacken hinner spela innan Serie A är slutspelad för den här säsongen.

De närmsta utmanarna Lazio möter Juves stora rivlaer Torino på bortaplan och Lazio har får ej tappa poäng.
Landslagsspelarna Cengiz Ünder och Mert Cetin är tillgängliga för AS Roma när de tar emot Udinese, ingen av de spelade i senaste matchen och Cengiz kopplas ständigt ihop med en flytt ifrån klubben för att Roma ska kunna tjäna pengar på den turkiske yttern.
Hakan Calhanoglu som är i målform för AC Milan gästas av SPAL. Frågan är om Milan kan fortsätta den goda trenden med segrar och om Zlatan Ibrahimovic också kommer till spel då svensken har återupptagit träningarna.
Mert Müldür spelade återigen hela matchen i den senaste omgången när Sassulo spelade 3-3 mot Hellas Verona. Imorgon väntar Fiorentina på bortaplan för Sassulo.