Skrtel: “Trabzonspor påverkas nog inte av UEFA:s beslut”

Istanbul Basaksehir och Trabzonspor är favoriter till att vinna Süper Lig den här säsongen och håller till i toppen av ligan.

Basaksehir-spelaren Martin Skrtel tror inte att Trabzonspor kommer att påverkas i jakten på ligaguldet efter att ha fått beskedet att de blir avstängda i ett från all europaspel av UEFA:

– Jag tror inte Trabzonspor påverkas i ligaspelet på grund av att de har blivit avstängda i ett år nu från europaspel. Det är svårt att säga det men jag tror inte dem kommer att påverkas. Allting kommer klarnas upp om vi blir mästare. Jag tror för övrigt att det inte är bara vi och Trabzonspor som gör upp om ligatiteln. Även Galatasaray och Sivasspor är med i racet och kanske även Besiktas. Allt kan hända och i en jakt på ligaguld så är det onödigt med att snacka stort och sätta sig under press, sade den slovakiske mittbacken till tjeckisk media.

LÄS OCKSÅ:

UEFA stänger av Trabzonspor från europaspel för ett år

 

Turkiska klubbar som har blivit avstängda av UEFA tidigare