Storklubben bekräftar sitt intresse för Radamel Falcao

Radamel Falcaos framtid i Galatasaray är oviss – även om klubben har bekräftat att de ännu inte fått några bud.

Varje månad rapporteras det om intresse för den colombianske anfallaren som den här säsongen har gjort 11 mål på 22 matcher för Galatasaray. Falcao värvades in inför den här sommaren med stora förväntningar och efter en jobbig höst så kom anfallaren igång med målskyttet under andra halvan av säsongen. I den senaste matchen ådrog han sig en skada.

Storklubben River Plate och deras sportchef Enzo Francescoli, har i en nygjord intervju bekräftat sitt intresse för Falcao:

– Vi tänkter fortfarande på Falcao. Jag hoppas att vi kan hämta hem honom en dag. Han lämnade ett stort avtryck i den här klubben. Däremot beror det på vad han vill göra med sin framtid. Vi hoppas att han avslutar sin karriär hos oss, sade sportchefen till Radio Caracol de Colombia.

Falcao som har hunnit bli 34 år började sin professionella karriär i River Plate 2001. Fyra år senare såldes han till Europa och den portugisiska klubben FC Porto.