Süper Lig: Besiktas körde över Denizlispor på bortaplan

Besiktas med Sergen Yalcin vid rodret förlorade återstarten förra veckan hemma mot Antalyaspor – igår tog de revansch med 5-1 på bortaplan mot Denizlispor.

De svartvita hade fem olika målgörare där Adem Ljajic återigen gjorde mål i matchen och var nära att göra matchens första mål. Nicken räddades av Tolgahan i Denizli-målet men Burak petade in returen. Anfallaren Burak Yilmaz stod även för två framspelningar och låg således bakom tre av målen i matchen.

Kvitteringen av hemmalaget kom i den 52:a minuten när Estupinan var framme och placerade 1-1 efter att ha bytts in i halvtid. Efter hemmalagets mål så  var det Besiktas för hela slanten. Högerbacken Gökhan Gönül gjorde 2-1 målet i den 61:a minuten innan N’Kodou stod för ett drömmål sex minuter senare. Adem Ljajic gjorde sitt andra mål för andra matchen i rad i den 76:e minuten (samt en assist)och två minuter senare satte Diaby slutresultatet.

Startelvor:

Yukatel Denizlispor: Tolgahan Acar, Mustafa Yumlu (min. 89 Youssef), Lopes, Bergdich, Oğuz Yılmaz (min. 85 Muhammet Özkal), Sacko (min. 46 Estupinan), Murawski, Aissati, Olcay Şahan (min. 46 Sedat Şahintürk), Mbamba (min. 76 Özgür Çek), Rodallega

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Ruiz (min. 68 Erdoğan Kaya), Roco, Gökhan Gönül, Rıdvan Yılmaz, Elneny, N’Koudou (min. 68 Boyd), Ljajic (min. 81 Kartal Kayra Yılmaz), Hutchinson, Lens (min. 77 Diaby), Burak Yılmaz (min. 81 Umut Nayir)

Matchens höjdpunkter: 

Övriga resultat från igår:

Kayserispor 2-0 Genclerbirligi

Malatyaspir 2-1 Göztepe

 

Dagens matcher:

Kasimpasa – Fenerbahce

Konyaspor – Sivasspor 

Galatasaray – Gaziantep