Süper Lig: Kasimpasa besegrade Fenerbahce med 2-0

Kasimpasa tog en stor seger hemma mot Fenerbahce.

De två Istanbullagen spelade söndagens första match och det var hemmalaget som tog tre poängen.

Efter en mållös halvlek så öppnade Mame Thiam målkontot i matchen. Efter att ha fintat bort Luis Gustavo, som fick lira som mittback, så placerade Thiam 1-0 bakom Altay Bayindir.

Fener tryckte på och letade efter ett kvitteringsmål men det var Kasimpasas Yusuf Erdogan som kyligt chippade in slutresultat 2-0 i den 93:e minuten. Erdogan byttes in för Quaresma i den 63:e minuten och punkterade matchen med sitt mål.

I matchen blev det även två VAR-sekvenser. Kasimpasa fick först en straff och Mevlut Erdincs mål i  86:e minuten för Fenerbahce drogs tillbaka efter VAR-kontroller.

Startelvor:

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Sarlija, Meriah, Haddadi, Aytaç Kara, Tirpan, Quaresma (min. 63 Yusuf Erdoğan), Hajradinovic (min. 63 Pavelka), Thiam (min. 88 Ndongala), Koita (min. 77 Gohou)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Dirar, Luiz Gustavo, Falette, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan (min. 64 Mehmet Ekici), Tolga Ciğerci (min. 90 Jailson), Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu (min. 85 Mevlüt Erdinç), Rodrigues (min. 64 Zajc), Muriqi