Süper Lig: Målfest när Galatasaray – Gaziantep spelade oavgjort

Galatasaray hade chansen att haka på i toppen och inte tappa mark men tappade sin ledning på tilläggstid.

Papa Djilobodji gjorde matchens första mål för gästerna i den 17:e minuten. Innan första halvlek var slut så kunde Galatasaray kvittera igenom Radamel Falcao i den 36:e matchminuten. Den colombianske anfallaren blev senare i andra halvlek utbytt skadad. Galatasaray har sedan förra omgången både Muslera och Andone långtidsskadade.

Hemmalaget gjorde både 2-1 och 3-1 i andra halvlek genom Younes Belhanda och Sofiane Feghouli (som spelade fram till första målet) och såg ut att gå mot segern trots att Ahmet Calik fcik ett rött kort i den 55:e minuten.

Det skulle dock bli fler mål i matchen. Patrick Twumasi gjorde 2-2 i den 78:e minuten.

Olarenwaju Kayode stod för en cykelspark som gick i mål för gästerna efter kvitteringsmålet men en VAR-granskning dömde bort målet. Det var stor dramatik i matchens tilläggsminuter och vid en indirekt frispark för Gaziantep på tilläggstid – ledde till en straff. Alexandru Maxim satte straffen för gästerna när matchklockan visade 90+15 min.

Det blev sju gula kort i matchen totalt varav fem som kom på tilläggstid och efter att matchen hade spelats klart.

Slutresultatet blev tillslut 3-3.

Startelvor:

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano (min. 81 Linnes), Ahmet Çalık, Lemina, Saracchi, Seri, Belhanda (min. 72 Selçuk İnan), Emre Akbaba (min. 59 Taylan Antalyalı), Feghouli (min. 80 Jimmy Durmaz), Onyekuru, Falcao (min. 80 Sekidika)

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Mehmet Erdem Uğurlu (min. 62 Diarra, min. 79 Furkan Soyalp), Tosca, Djilobodji, Kana Bıyık (min. 79 Kubilay Aktaş), Oğuz Ceylan, Jefferson (min. 67 Muhammet Demir), Güray Vural (min. 62 Twumasi), Maxim, Kenan Özer, Kayode