Vedat Muriqis agent bekräftar intresset för spelaren

Vedat Muriqi har gjort succé – både i Fenerbahce och i landslaget.

Den kosovoalbanske anfallaren har dragit till sig intresse sedan höstas enligt rapporter och tidigare i våras så bekräftade även presidenten för Kosovos fotbollförbund att det fanns ett stort intresse.

Turkisk media rapporterar, med hänvisning till media i Kosovo, att spelarens agent, Haluk Canatar, bekräftar intresse från utländska klubbar:

– Det är naturligt att klubbar från de stora ligorna ute i Europa är intresserade av Vedat Muriqi. Flertalet storklubbar från Spanien, Italien och England har hört av sig för att få mer information kring spelaren och jag har meddelat detta till Fenerbahce. Vedat har ett kontrakt med Fenerbahce till 2023. Därför är det Fenerbahce som avgör hur det blir. Jag kan även säga att Vedar är jättelycklig i Fenerbahce och tänker inte på någon transfer till en annan klubb, ska agenten ha sagt.

Muriqi har gjorde 13 mål och 5 assists på 25 ligamatcher den här säsongen.

LÄS OCKSÅ:

Ännu en klubb uppges vara ute efter Vedat Muriqi

Stort intresse för Muriqi: ”Flera klubbar följer honom”

Stort intresse för Vedat Muriqi – Fenerbahce uppges ha nobbat stort bud