VIDEO: Emre Belözoglu hamnade i dispyt med Alexander Sörloth och blev utvisad

Emre Belözoglu hamnade i en dispyt från bänken med Alexander Sörloth i Trabzonspor.

Fenerbahce-kaptenen blev arg efter en tackling av Sörloth på en av Fenerbahce-spelarna varpå Sörloth inte uppskattade att Fenerbahces bänk var framme och klagade på fjärdedomaren och huvuddomaren Cüneyt Cakir.

Både Emre Belözoglu och Alexander Sörloth fick varsin varning men protesterna från Emre fortsatte efter att Sörloth ska ha tecknat att Emre ska vara tyst. Reaktionerna från Emre ledde till ett andra gult kort och en utvisning i den 24:e minuten.

Varningen är det tredje raka gula kortet som Emre får när han inte har varit involverad i spel.

Utvisningen var även Fenerbahces fjärde röda kort på fyra matcher i rad på hemmaplan. Hemma mot Galatasaray i den 23. omgången blev Deniz Türüc utvisad följt av att Tolgay Arslan synade det röda kortet mot Denizlispor i omgång 25. Förra veckan blev även Ozan Tufan utvisad mot Kayserispor.

Se händelsen här:

 

LÄS OCKSÅ: 

Turkiska cupen: Trabzonspor klara för final – besegrade Fenerbahce i Istanbul