Zeki Celik kan hamna i Serie A

Den turkiske högerbacken Mehmet Zeki Celik kan vara på väg till Serie A.

Det är franska tidningen Le10Sport som rapporterar att Lille behöver sälja spelare och att de överväger att sälja sin turkiske högerback. Den 23-årige högerbacken hade en imponerade första säsong och även om årets säsong har varit bra så har den inte nått upp till föregående säsongens prestationer och nu sägs Lille vara berett på att sälja spelaren om ett bud över 10 miljoner euro skulle komma in.

Enligt tidningen så är Serie A-klubben Atalanta redo att komma med ett bud upp emot 12 miljoner euro för den turkiske landslagsmannen. Atalanta är ett av Serie A:s topplag den här säsongen också och ligger för närvarande på en fjärde plats vilket betyder att de just nu hade spelat Champions League även nästa säsong om ställningen håller sig i ligan.

Tidigare under säsongen har det även ryktats om att Tottenham skulle kunna vara en möjlig destination för Mehmet Zeki Celik.

För tillfället spelar det fem turkiska spelare i Serie A: Hakan Calhanoglu (AC Milan), Merih Demiral (Juventus), Cengiz Ünder & Mert Cetin (AS Roma), Mert Müldür (AS Sassulo).