110 mål av Trabzonspor den här säsongen

Trabzonspor kom tvåa i ligan och vann turkiska cupen.

Klubben gjorde även 110 mål den här säsongen på 53 tävlingsmatcher. Flest mål gjorde norsken Alexander Sörloth (33 mål på 49 matcher). Andra framstående målskyttar var Anthony Nwakaeme (14 mål), Jose Sosa (11 mål), Filip Novak & Caleb Ekuban (10 mål vardera). Tillsammans gjorde de 78 av Trabzonspors 110 mål.

Dessa målen är fördelade:

Ligan: 76 mål (flest mål av alla lag)
Cupen: 24 mål
Europa League: 10 mål

Årets säsong är den målrikaste säsongen i ligan på 24 år för Trabzon som säsongen 1995/96 gjorde 79 mål i ligan. I år gjorde de mål i alla ligamatcher förutom en – förlustmatchen mot Göztepe som slutade 1-0. Laget gjorde mål i samtliga matcher förutom en i cupen också – matchen mot Denizlispor som avgjordes på straffar.