Ännu en spelare från Süper Lig kan vara på väg till Ligue 1

Fer spelare kan vara på väg till Ligue 1 i Frankrike från Süper Lig i Turkiet.

Besiktas-anfallaren Burak Yilmaz rapporteras vara klar för Lille och nu rapporteras det att franska klubben Lyon är ute efter Fenerbahce-mittfältaren Luis Gustavo.

Enligt fransk L’Equipe så är sportchefen Juninho intresserade av att hämta in sin landsman som ersättare för Lucas Tousart. Däremot är inte presidenten Jean-Michael Aulas övertygad om att affären är genomförbar på grund av ekonomin för transfers. Juninho sägs däremot vara fast besluten om att övertala klubbpresidenten.

Tidningen uppger även att Gustavo är positiv för en flytt tillbaka till franska ligan. Brassen har tre år kvar på kontraktet med Fenerbahce och har gjort tre mål samt en assist på 35 matche för Fenerbahce den här säsongen.