Antalyaspor obesegrade i åtta raka bortamatcher

Antalyaspor har satt ett nytt klubbrekord.

Laget har inte förlorat på åtta raka bortamatcher i ligan. Antalyaspor har inte förlorat en enda bortamatch sedan ligauppehållet. Senaste förlusten kom i den 17:e omgången borta mot Galatasaray med 5-0.

Dessa åtta matcher har slutat med fyra vinster och fyra oavgjorda resultat för Antalyaspor:

Yukatel Denizlispor (3-0)
BtcTurk Yeni Malatyaspor (2-1)
Beşiktaş (2-1)
MKE Ankaragücü’nü (1-0)
Hes Kablo Kayserispor (2-2)
Gençlerbirliği (1-1)
Gaziantep FK (1-1)
Trabzonspor (2-2)

I första halvan av ligan så lyckades klubben enbart vinna två av nio bortamatcher samtidigt som det blev två oavgjorda och fem förluster. Vårens resultat har gjort att klubben har klättrat upp på en åttonde plats i ligan med en omgång kvar att spela.