Återförenas Diagne och Trezeguet i Galatasaray?

Mbaye Diagne är tillbaka i Galatasaray efter att lånetiden med Club Brugge har gått ut.

Spelaren är ej tillgänglig för spel och det är ännu oklart om Galatasaray behåller honom nästa säsong medan anfallaren har öppnat för att stanna i klubben. Nu har han även delat med sig av bilder på sociala medier tillsammans med Mahmoud Trezeguet, som spelade tillsammans med Mbaye Diagne i Kasimpasa. De båda formade en stark duo i Kasimpasa där de öste in mål och assist innan Diagne hamnade i Galatasaray och Trezeguet i Aston Villa.

En av bilderna som delades var båda två i Galatasaray-tröjor med Galatasarays logga i bakgrunden. Hintar Diagne möjligtvis på en flytt för Trezeguet? Yttermittfältaren Henry Onyekuru har återvänt till Monaco och en värvning ser ej ut att bli av då Monaco vill ha 6 miljoner euro för sin ytter och är just nu, intresserade av att låna ut Onyekuru på nytt.

Trezeguet har kopplats ihop med Galatasaray tidigare och hans agent öppnade upp för en eventuell flytt förra månaden. Diagnes delning har minst sagt fått fansen att hoppas och börja tro på en transfer för Trezeguet ännu mer nu.

Den 25-årige egyptiske vänsteryttern såldes till Aston Villa för tio miljoner euro förra sommaren och har spelat 30 matcher i Premier League och gjort tre mål samt två assist. Totalt har det blivit fyra mål och tre assist den här säsongen i England.