Basaksehirs klubbpresident: ”Europeiskt intresse för Irfan Can”

Ligamästarna Istanbul Basaksehir kan tappa Irfan Can Kahveci i sommar.

Det har ryktats framförallt om Fenerbahce och Sevilla och spelaren har själv bekräftat att han vill utomlands. Nu bekräftar klubbpresidenten för Istanbul Basaksehir, Göksel Gümüsdag, att det finns ett europeiskt intresse för spelaren men att klubben ännu inte har fått något bud:

– Olika klubbar från Europa följer Irfan Can. Vi kommer dela med oss information och överväga buden som kommer in. Han sade till mig  att han kommer överväga bud från utlandet i början av säsongen. När det sker så kommer vi göra vårt för att hjälpa honom. Just nu finns det inget officiellt bud, sade klubbpresidenten.

LÄS OCKSÅ:

Irfan Can uppges vara överens med spansk klubb – Galatasaray också intresserade

Irfan Can Kahveci: “Mitt mål är att spela i Europa”

“Turkisk och spansk storklubb vill ha Irfan Can”