Besiktas: Senaste nytt kring Caner Erkin och Gökhan Gönül

Burak Yilmaz och Kevin-Prince Boateng har lämnat. Två andra namn som har varit högintressanta för framtiden är Caner Erkin och Gökhan Gönül.

För några veckor sedan rapporterades det att Caner Erkin absolut inte skulle spela vidare i Besiktas enligt agenten och flera medier. Däremot valde Besiktas att på nytt försöka förhandla med vänsterbacken som var villig att lyssna på klubbens bud. Nu rapporterar dock beIN Sports att parterna har idag kommit överens om att inte skriva ett nytt kontrakt. Caner kommer därmed förhandla med andra klubbar framöver.

Med Gökhan Gönül har klubben försökt förlänga flera veckor men idag kom även uppgifterna att även här går Besiktas och spelaren skilda vägar. Parterna har inte lyckats komma överens om ett nytt kontrakt. Högerbacken kommer därmed inte heller spela vidare i Besiktas nästa säsong enligt beIN Sports.

Klubben har tidigare bekräftat att de vill ha kvar båda spelarna men att de behöver skära ner i lönerna och har därmed erbjudit spelarna en lägre lön – som spelarna inte har accepterat. Spelarna kommer kunna lämna på free transfer precis som Burak Yilmaz gjorde – däremot hade Burak ett år kvar på sitt kontrakt. På grund av en utebliven lön på en miljoner euro som Burak Yilmaz skulle ha fått från Besiktas, så kom parterna överens om att spelarna skulle kunna få lämna gratis.

I Besiktas är man dock hoppfulla att kunna förlänga med Mohammad Elneny, Abdoulaye Diaby och Atiba Hutchinson.

Vad gäller Caner Erkin så sägs det att spelaren förhandlar med både Galatasaray och Fenerbahce, spelaren har ett förflutet i båda klubbarna.

Enligt A Spor så är Gökhan Gönül överens med Fenerbahce men än är inga uppgifter bekräftade. Gökhan Gönül är med i truppen som ska möta Genclerbirligi medan Caner Erkin saknas.