Besiktas ute efter duo i Alanyaspor

Besiktas sägs vara ute efter två spelare i Alanyaspor.

beIN Sports rapporterar att klubben har gjort Papiss Cisse till prioritet i sommar. Besiktas ser Cisse som ersättare till Burak Yilmaz som nu lämnar för Lille. Den andra spelaren som klubben som är sägs redan vara klar är Fabrice Nsakala. 30-årige försvararen har spelat alla förutom en match i ligan den här säsongen.

Besiktas sägs förbereda två bud som de tänker presentera efter Alanyaspors cupfinalsmatch mot Trabzonspor. Vänsterbacken Nsakala uppges vara överens om kontrakt på 2+1 år och en årslön på 700 000 euro.

Senegalesiske anfallaren Papiss Cisse ska ha erbjudits ett ettårskontrakt men spelaren sägs vilja skriva på ett kontrakt som sträcker sig minst över två år. Besiktas ska ha erbjudit en årslön på 750 000 euro till den 35-årige anfallaren.