Bjelica nobbade Fenerbahces bud – som inte längre är intresserad av tränaren

Den kroatiske tränaren Nenad Bjelica har återigen svarat på frågor om tränarjobbet i Fenerbahce.

Kroaten var den stora favoriten till jobbet efter att Ersun Yanal fått sparken. Nu berättar Nenad Bjelica för kroatisk press att han har nobbat Fenerbahces bud:

– Ja jag fick ett bud från dem men jag accepterade inte det. Jag var inte nöjd med budet. Finansiellt så erbjöds jag mycket mer än det jag tjänade i Dinamo Zagreb men jag måste tänka på min familj också. Om jag ska vara ärlig så skulle jag ha väldigt lite tid för min familj.

Enligt Ajansspor har dock Fenerbahce inte längre Bjelica på sin radar. Detta eftersom tränaren ständigt har gett detaljer från förhandlingarna och pratat om ämnet i kroatisk press men framförallt eftersom tränarens agent ska ha nämnt Fenerbahces namn i samtal med andra klubbar. Klubbpresident Ali Koc och ledningen ska därför enligt uppgifter, ha vänt blickarna åt annat håll.

Förra påpekade Nenad Bjelica vid ett flertal tillfällen att han inte hade hört från Fenerbahce på över en månad.