“Burak Yilmaz har ett seriöst bud från Frankrike”

Burak Yilmaz kan vara på väg ut i Europa.

Enligt beIN Sports-journalisten Rasit Altun så har Burak Yilmaz fått ett bud från franska klubben Lille. Ligue 1-klubben ska ha ett seriöst intresse för den turkiske anfallaren som har ett år kvar på kontraktet med Besiktas.

Den 35-årige anfallaren gav ett kryptiskt svar för några dagar sedan när han sade att det “inte är rätt tid att prata just nu och att han inte vill skapa någon debatt” om framtiden för hans karriär i Besiktas.

Besiktas försöker sänka kostnader och bland annat sänka lönerna för sin högt avlönade spelare och de som har längre kontrakt och Burak ska vara en av spelarna som klubben vill sänka lönen på även om de vill behålla honom samtidigt som anfallaren ser positivt på att kunna stanna i klubben.

Däremot så ska Burak Yilmaz även vara öppen för en flytt utomlands och överväga budet från Lille. Hade han tackat ja till budet så kommer han bli lagkamrater med två andra turkiska landslagsspelare: Yusuf Yazici och Mehmet Zeki Celik.

Burak Yilmaz har den här säsongen gjort totalt 14 mål & 7 assist på totalt 26 matcher för Besiktas.