Caglar Söyüncü utvisad – spelat klart för säsongen

Den turkiske mittbacken fick rött kort när Leicester City förlorade 4-1 mot Bournemouth i Premier League.

Leicester som slåss för en plats i Champions League behövde vinna för att gå om Chelsea och ta tredjeplatsen och det såg bra ut till en början. Laget ledde efter mål av Jamie Hardy men Bournemouth kom tillbaka efter ett straffmål av Junior Stanislas i den 65:e minuten. 66:e minuten utökade Solanke till 2-1 och minuten därpå fick Caglar Söyüncü direkt rött kort. Sju minuter ifrån slutet gjorde den andra mittbacken i Leicester City, Johnny Evans, självmål.

Dominic Solanke satte spiken i kistan i den 87:e minutne med sitt 4-1 mål.

Leicester ligger fyra i Premier League men kan hamna utanför topp fyra ikväll om Manchester United vinner sin match mot Southampton. Leicester och United möts i den sista omgången. Då saknas Caglar Söyüncü för Leicester City då mittbackens röda kort håller honom avstängd i tre matcher och således har Söyüncü även spelat klart för den här säsongen.