Calhanoglus succé fortsätter: Mål & assist igen när Milan krossade Bologna

Hakan Calhanoglu fortsätter att leverera.

Under lördagskvällen gjorde han Milans andra mål och spelade fram till tredje målet när Milan besegrade Bologna på hemmaplan med 5-1.

Målet kom efter en dålig utspark från Bolognas målvakt Lukasz Skorupski och Calhanoglu sköt in bollen på första tillslaget och gjorde 2-0 i den 24:e minuten. Bologna hade reducerat innan första halvlek var slut men i den 49:e minuten gjorde Ismael Bennacer 3-1 för Milan efter att ha blivit framspelad av Hakan Calhanoglu.

Milan gjorde 4-1 genom Ante Rebic där även Hakan Calhanoglu var involverad när han hittade fram Zlatan Ibrahimovic som spelade fram Rebic. Davide Calabria punkterade matchen i den 91:a minuten. Första målet gjordes av Alexis Saelemaekers medan Bolognas mål gjordes av Takehiro Tomiyasu.

Milan är just nu på Europa League-plats, det vill säga 6:a i Serie A som ger en kvalplats men Napoli har en match mindre spelad och skulle kunna återta sin plats om de vinner mot Udinese under söndagen.

Calhanoglu har på åtta matcher gjorde fyra mål och fem assist för Milan som tog sin andra raka seger när Bologna besegrades och är nu obesegrade i åtta raka matcher i Serie A.