Cengiz Ünder sägs vara överens med rivalen

Det är tidningen La Repubblica som rapporterar att Cengiz Ünder och Napoli är överens om ett kontrakt.

Den turkiske spelaren ska ha tackat ja till ett kontrakt som kommer ge honom tre miljoner euro per år. Nu kvarstår det enbart att Napoli och Roma kommer överens om priset, något de inte har gjort hittills. Roma vill ha minst 30 miljoner euro för Cengiz Ünder medan Napoli värderar honom till max 25 miljoner euro. Napoli ska ha erbjudit 20 miljoner euro + Kevin Malcuit, något som Roma ska ha nobbat och klubben sägs inte vika sig och acceptera något under 30 miljoner euro.

Napoli är väldigt angelägna att hämta in en ny ytter. Jose Callejon uppges lämna och Hirving Lozano som köptes in från PSV förra sommaren har inte imponerat på Gennaro Gattuso.