Cengiz Ünders nya klubb bekräftat? Så mycket får Basaksehir för spelaren

Cengiz Ünder är allt närmare en flytt från Roma.

Nästa klubb blir med all förmodan Napoli, det bekräftar Istanbul Basaksehirs president Göksel Gümüsdag, som sålde spelaren till Roma för tre år sedan:

– Cengiz Ünder kommer under den närmsta tiden säljas till Napoli. Förhandlingar pågår. Vi kommer att få 4-5 miljoner euro från den affären, sade Göksel Gümüsdag till TRT Spor.

Vidare berättar Basaksehirs president att de jobbar aktivt för att förbättra truppen och se över truppen som föryngras:

– Vi har ställt in oss på att föryngra truppen. Spelare som Adebayor, Arda, Emre och Mossoro har lämnat. Vi har köpt Berkay och Azubuike. Vi ska fortsätta föryngra truppen. Där är vissa unga spelar  som vi följer och vi har påbörjat vårt transferarbete. Vi köper inte en stjärna bara för att köpa just en stjärna. Det måste passa vår profil.

– Tills idag har vi nästan inte gjort ett enda misstad när vi har värvat utländska spelare. Vi köpte Adebayor på free transfer. De flesta spelarna i truppen har kommit som free transfer. Okan Buruk ville inte ens ha en enda spelare under ligauppehållet (i januari). (I vintras) så värvade alla klubbar förutom Basaksehir. Efter sex år så hoppas vi kunna uppnå ännu mer framgångar. Konkurrensen i vår fotboll är inte hög, jag hoppas den förändras, avslutade Göksel Gümüsdag.